BUTTON Ring - Grote RODE steen

Ring met opvallende rode keramische steen, is niet allergisch en zeer licht om te dragen. De met zorg uitgekozen kleur rood is makkelijk te combineren. Deze ring is mooi te combineren en compleet te maken met de leren kettingen AURORA en armbanden AMELIE, deze hebben exact dezelfde keramische steen. De steen heeft een diameter van 3,5 cm en is universeel van maat.

BUTTON Ring - Grote RODE steen

29,95 €

  • Uitverkocht

BUTTON Ring - Grote WITTE steen

 

Ring met opvallende witte keramische steen, is niet allergisch en zeer licht om te dragen. De met zorg uitgekozen witte kleur is makkelijk te combineren. Deze ring is mooi te combineren en compleet te maken met de leren kettingen AURORA en armbanden AMELIE, deze hebben exact dezelfde keramische steen. De steen heeft een diameter van 3,5 cm en is universeel van maat.

 

BUTTON Ring - Grote WITTE steen

29,95 €

  • Uitverkocht

BUTTON Ring - Grote ZWARTE steen

Ring met opvallende zwarte keramische steen, is niet allergisch en zeer licht om te dragen. De met zorg uitgekozen kleur zwart is makkelijk te combineren. Deze ring is mooi te combineren en compleet te maken met de leren kettingen AURORA en armbanden AMELIE, deze hebben exact dezelfde keramische steen. De steen heeft een diameter van 3,5 cm en is universeel van maat.

BUTTON Ring - Grote ZWARTE steen

29,95 €

  • Uitverkocht