Hallo allemaal!

 

Wij zijn Marina Capuano en Lex Zeijderveld, wij zijn een Italiaans/Nederlands mixje. Het mooie van onze twee landen en onze persoonlijke creativiteit hebben wij samen laten smelten in MOOI with PASSION.

 

Handgemaakte design sieraden van MOOI with PASSION zijn zoals onze naam al laat doen vermoeden gemaakt met passie en karakter. En dat karakter willen wij zoveel mogelijk laten aansluiten bij het karakter van u. Elk sieraad komt uit ons eigen atelier en is uniek omdat het handgemaakt is en dat maakt het tevens het enige sieraad met zijn eigen design.

 

De kenmerken van onze design sieraden zijn dat ze allemaal van echte materialen zijn gemaakt. Dat ze stuk voor stuk zeer licht en prettig te dragen zijn. Ze zijn niet allergisch, ze zijn kleurvast, design vorm gegeven en worden aan u voor een uiterst vriendelijke prijs aangeboden. Daarnaast werken wij samen met partners uit Spanje, Frankrijk,, België en Italië.

De materialen waar wij mee werken zijn:

Titanium, Messing, Metaal/Katoen, Aluminium, Rhodium, Porselein, Natuursteen, Silicone, Leer en Plexiglas.

 

Wij wensen u veel plezier bij het bezoek aan onze webshop.

 

Marina en Lex

 

 

 

Hieronder volgen enkele korte beschrijving van sommige gebruikte materialen

 

 

                                          TITANIUM: Is een luchtvaart-materiaal wat voor vele doeleinden gebruikt wordt. Het is ultra licht en corrosiebestendig. Daarnaast wordt titanium veel voor sieraden gebruikt. Voornamelijk omdat het sterk, anti-allergeen en goed bewerkbaar is.

 

 

                                           ALUMINIUM: Is zilver grijs metaal en is zeer licht van gewicht. En dus uitermate geschikt om er sieraden van te maken. Een van de bijzondere eigenschappen van sieraden gemaakt van Aluminium is dat ze niet oxideren, dus ook niet verkleuren tijdens het dragen. Dit is een eigenschap dat aluminium deelt met de edelmetalen zoals Goud, Zilver en Platina.

 

                                           RHODIUM: Lijkt eigenlijk het meest op Platinum. Het wordt veel toegepast bij witgouden en zilveren sieraden als toplaag.